085 30 36 821 info@stukadoorgarant.nl

Checklist Stukadoor

Extra Informatie / Checklist Stukadoor

Wat moet u voorbereiden voor dat de stukadoor komt.

• Ruimtes leegruimen
Zorgt U ervoor dat de betreffende ruimtes waarin wij gaan werken opgeruimd of leeg zijn. Het is namelijk vaak zo dat als onze stukadoors hard en snel moeten werken voor het beoogde resultaat en hierbij vrij moeten werken zonder obstakels.
Afplakken
Vaak vragen wij bij klanten even de vensterbanken af te plakken met plastic dit i.v.m. dat er wel eens koffie bekers vlekken kunnen veroorzaken. Ook leggen ze vaak een rolmaat of gereedschap neer waardoor er krassen kunnen ontstaan, hierdoor voorkomen wij een hoop ellende.
Radiatoren
Verwijdert u de radiatoren waarvan u wilt dat erachter gestuct wordt. Wilt u niet dat daar gestuct wordt? Geef dit aan en zullen ze worden afgeplakt.
Voorbehandelen
Behang en behangresten verwijderen. Spijkers, schroeven, nietjes en haakjes verwijderen. U krijgt in de toekomst roestplekken als u deze laat zitten.
Trapleuningen (bevestigd aan de muur)
Verwijder de trapleuning, de beugels/bouten mag u laten zitten, van de muur. Dit maakt het voor de stucadoor eenvoudiger om mooi stucwerk af te leveren.
• Stopcontacten en afdekplaatjes
Zorgt u ervoor dat u zoveel mogelijk van de stopcontacten en afdekplaatjes verwijdert. Het binnenwerk mag u laten zitten, dat plakken de stukadoors voor u af.
Deuren
Voor de stukadoors en uzelf is het fijn als u de deuren weghaalt. De deuren kunnen dan niet beschadigd raken tijdens het stucen. Ook zorgt dit voor een makkelijkere doorloop voor de stukadoors.
• Stucloper/protectiekarton
Heeft u een een vloer die moet worden afgedekt , dit zit niet standaard bij het stucwerk. Geef dus altijd bij ons aan of de vloeren wel of niet moeten worden afgeplakt met stucloper, deze bescherming van de vloer zorgt ervoor dat er geen gips of water op de vloer komt. Vraag bij ons dan even naar de extra kosten hiervan.
Licht
Zorg voor voldoende licht aanwezig is , wij hebben natuurlijk ook bouwlampen maar het is wel handig dat er een peertje hangt in de overloop en toilet
• Eten & drinken
Een kopje koffie en een koekje zijn kleine dingen maar het gaat om het gebaar. De stukadoor zal dit waarderen

Stucwerk is klaar!

Wanneer het stucwerk klaar is heeft dit een droogtijd nodig , bij traditioneel stucwerk wordt er natuurlijk een bepaalde stuclaag aangebracht afhankelijk van de ondergrond. Dit kan er voor zorgen dat U het beste een bouwdroger kan laten plaatsen, deze zorgt ervoor dat het vocht uit de woning wordt opgenomen en we eerder kunnen starten met latex spuiten. Wij kunnen natuurlijk voor U tegen een meerprijs de bouwdroger laten plaatsen.

Bij nieuwbouwwoningen wordt er op wanden een dunne pleisterlaag aangebracht , maar bijvoorbeeld voor de plafonds wel weer een extra dikke laag . Zeker in de wat vochtige periode kan dit er voor zorgen dat de plafonds toch langer nat blijven en er toch een bouwdroger moet worden geplaatst.

Stukadoor Garant, dé specialist in onderstaande diensten:

Traditioneel stucwerk

Traditioneel Stucwerk

Dunpleister

Dunpleister

Latex spuiten

Latex Spuiten

stukadoor Nieuwbouw

Nieuwbouw Stukadoor

Stucwerk sausklaar

Stucwerk Sausklaar

Beton Cire

Beton Cire

Offerte voor uw stucwerk aanvragen?

Of heeft u een vraag?

1 Step 1
In welke dienst bent u geïnteresseerd?
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Gietvloer Garant logo

085 - 303 6821

Stukadoor Garant, Tappersweg 13, 2031 ET Haarlem

Openingstijden: Ma t/m Vr 09.00 - 17.00 (alleen op afspraak)

Volg ons

©2023 Stukadoor Garant | Algemene voorwaarden