085 30 36 821 info@stukadoorgarant.nl

Latex Spuiten

Latex Spuiten

Voor het latex spuiten van wanden en plafonds bent u bij Stukadoor Garant aan het juiste adres. Wij hebben al ruim 20 jaar ervaring in het latex spuiten en zijn hiermee dan ook zeker voordeliger dan de traditionele schilder die komt sauzen.

Het latex spuiten van wanden en plafonds is het machinaal spuiten met latex , hierdoor wordt de latex verf gelijkmatig verdeeld en streeploos aangebracht. Het werkt dan ook veel sneller en schoner dat het met de roller aanbrengen van de latex verf.

U bespaart hiermee veel tijd en geld , want het latex spuiten is vaak 30 % voordeliger dan het aanbrengen met de roller.

Latex spuiten is voordeliger

Waarom is latex spuiten voordeliger dan sauzen van wanden en plafonds , nou dat komt doordat als wij alle ramen en deuren netjes hebben afgeplakt het spuiten van wanden en plafonds supersnel verloopt. Stukadoor Garant is dan ook echt een specialist is het latex spuiten en voor onze vakmensen is geen klus te groot.

Prijzen van het latex spuiten beginnen al vanaf €10,- per m2 exclusief btw.

De prijs is afhankelijk van de aantal vierkante meters die moet worden gespoten, bij grote ruimtes kunt u verwachten dat dit voordeliger uitpakt dan bijvoorbeeld een trappenhuis of een zolder latex spuiten met veel afplakwerk.

Wilt u de wanden en plafonds standaard wit of heeft een speciale kleur die u graag wilt laten spuiten dan kan de prijs iets hoger uitvallen.

Latex spuiten van uw nieuwbouwwoning

Het latex spuiten van een nieuwbouwwoning is in combinatie met onze dunpleister een perfecte afwerking. Onze stukadoors brengen eerst de dunpleister vakkundig aan, zodra deze laag gereed is en droog kunnen de latexspuiters de wanden voorzien van 2 lagen latex. Natuurlijk plakken wij eerst alle ramen en deuren af , vervolgens schuren wij de wanden machinaal heel fijn. Wij spuiten de woning één keer met de allerbeste latex van Sigma Coatings, waarna we alle wanden en plafonds nog nalopen op kleine oneffenheden. Nadat de wanden en plafonds klaar staan voor de laatste laag, spuiten wij een tweede laag latex waardoor je een mooi egaal resultaat krijgt.
Het latex spuiten met de zeer matte latex van Sigma zorgt ervoor dat u een heel ruimtelijk effect krijgt in de woning. Waar de meeste latexspuiters met onbekende merken werken hebben wij ervoor gekozen niet te bezuinigen op de kwaliteit en werken we al ruim 25 jaar met Sigma of Sikkens.

Wij onderscheiden ons van vele partijen om met Sigma of Sikkens te werken, tevens is het bij ons mogelijk met kleuren te werken van Farrow & Ball en Little Green.
Wij adviseren u hierin dan ook geheel gratis, wij weten exact welke kleuren in welke ruimte zullen passen.
Natuurlijk spuiten wij ook gewoon de ral 9016 en ral 9010 kleuren.

Stukadoor Garant heeft een nieuwbouw pakket samengesteld , zodat U de behangklare wanden kan laten voorzien van dunpleister + latex spuiten
Bekijk hiervoor onze prijzen.

Voordelen latex spuiten

P

Geen aanzetten of banen van rollers

P

Mooi strak en egaal resultaat

P

Meer laagdikte met latex spuiten

P

Voordeliger en snel

P

Werkt veel schoner

P

Vuil en stofwerend

P

Minder afval

Het totale pakket voor elke woning

Met Garant haalt u een specialist in huis voor uw nieuwbouw of renovatie 

Vloerverwarming Garant logo

Gietvloer Garant voor gietvloeren, cementgebonden vloeren, kantoorvloeren en .....

Gietvloer Garant logo

Vloerverwarming Garant voor vloerverwarming op noppenplaat, tackerplaat, droogbouw of infrezen. 

Stukadoor Garant, dé specialist in onderstaande diensten:

Traditioneel stucwerk

Traditioneel Stucwerk

Dunpleister

Dunpleister

Latex spuiten

Latex Spuiten

stukadoor Nieuwbouw

Nieuwbouw Stukadoor

Stucwerk sausklaar

Stucwerk Sausklaar

Beton Cire

Beton Cire

Offerte voor uw stucwerk aanvragen?

Of heeft u een vraag?

1 Step 1
In welke dienst bent u geïnteresseerd?
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Scherpe Prijs

Gietvloeren zijn er in diverse soorten en kwaliteiten. Welke wensen heeft u bijvoorbeeld qua kleur en hoe groot zijn de ruimten die u van een gietvloer wilt voorzien? Door het aanvragen van een gietvloer offerte ontdekt u de prijs die past bij de wensen voor uw vloer.

Hoge Kwaliteit

Garant Gietvloeren zijn geluidsdempend, kras- en vochtbestendig, kleurecht en slijtvast. Ook als u bijvoorbeeld kinderen heeft, hoeft u dus niet meer te schrikken als zij een glas drinken per ongeluk van tafel stoten.

Gietvloer Garant logo

085 - 303 6821

Stukadoor Garant, Tappersweg 13, 2031 ET Haarlem

Openingstijden: Ma t/m Vr 09.00 - 17.00 (alleen op afspraak)

Volg ons

©2023 Stukadoor Garant | Algemene voorwaarden