fbpx
085 30 36 821 info@stukadoorgarant.nl

Stucwerk Sausklaar

Stucwerk Sausklaar

Stucwerk dat sausklaar wordt afgelevert houdt in mooi glad en strak stucwerk dat na droging van het stucwerk direct kan worden gesausd ofwel het stucwerk kan worden geschilderd.

Stucwerk sausklaar is dan ook het meest voorkomende stucwerk, het mag dan ook geen oneffenheden bevatten. Wanden en plafonds zijn bij Stukadoor Garant dan ook echt sausklaar, mooi egaal en strak sausklaar stucwerk.

Project Kantoor Villa Haarlem
Stucwerk sausklaar

Wat kost Stucwerk Sausklaar?

De kosten van sausklaar stucwerk wordt bepaald door het oppervlakte dat moet worden gestuukt en de dikte van het stucwerk. Bij slechte of scheve wanden zullen wij een dikkere stuclaag aan moeten brengen. Heeft u een zolder die moet worden gestuukt zitten hier vaak heel veel schuine delen in met veel hoeken, dit vraagt veel arbeid per m2 om de wanden en plafonds te stucen. Daarom is er niet echt echt een vaste vierkante meterprijs te bepalen voordat wij het werk hebben gezien. De vierkante meter prijs kan daarom variëren van €.15,00 tot €.30,00 per m2.
Bij grotere oppervlakte wanden en plafonds zult u relatief minder betalen per vierkante meters, omdat onze stukadoor per dag meer meters kan maken.

Stucwerk sausklaar laten sausen of latex spuiten?

Stukadoor Garant geeft het advies aan de klant om het stucwerk altijd te laten sausen en of te laten spuiten door één en dezelfde partij. Waarom ? Stel u heeft een goede partij gevonden die het stucwerk verricht , maar u heeft een eigen schilder om de wanden te sausen of te latex spuiten. Hierbij kunnen nog wel eens wat discussies komen over de eindafwerking, het resultaat vertoont toch enige oneffenheden in het plafond of banen in het sausen. Dat wil je als klant niet , want wie had wat moeten doen en ligt het aan de stukadoor of de schilder.
Dus laat de wanden en plafonds altijd sausen en of spuiten door Stukadoor Garant en wij zorgen ervoor dat u tevreden bent.

9% of 21% BTW op stucwerk

Vanaf 2015 mogen wij van de belastingdienst 9% BTW toepassen op onze diensten, alleen als de woning ouder is dan 2 jaar. Dit geldt dus voor alle stucadoorswerkzaamheden en sauzen en of latex spuiten van het stucwerk.
Wat levert u dat aan voordeel op? Stel u moet €.5000,- excl. 9% btw betalen, dan betaalt u maar €.450,00 aan btw, totaal €.5450,00 inclusief 9% btw
Bij 21% BTW betaalt u €.1050,00 dan zou u €.6050,- uw voordeel is €.600,-

Bij nieuwbouwwoningen betaalt u dus gewoon het 21% BTW tarief, ook wanneer er een bedrijfsruimte moet worden gedaan betaalt u het 21% BTW tarief.

Voordelen van sausklaar stucwerk:

P

modern en strak uiterlijk

sausklaar stucwerk geeft de woning een modern en strak uiterlijk

P

makkelijk herstelbaar

sausklaar stucwerk bij beschadiging makkelijk te herstellen

P

eenvoudig te reinigen

– sausklaar stucwerk is eenvoudig te reinigen mits goed latex op de wand

P

gaat mee met de tijd

sausklaar stucwerk eenvoudig een andere kleur geven 

P

toepasbaarheid

zeer geschikt voor latex spuiten wanden en plafonds

Wilt u meer informatie over traditioneel stucwerk of wilt u dat er iemand bij u langskomt om de werkzaamheden te bekijken, neem dan contact met ons op via info@stukadoorgarant of 085 30 36 821

Het totale pakket voor elke woning

Met Garant haalt u een specialist in huis voor uw nieuwbouw of renovatie 

Vloerverwarming Garant logo

Gietvloer Garant voor gietvloeren, cementgebonden vloeren, kantoorvloeren en .....

Gietvloer Garant logo

Vloerverwarming Garant voor vloerverwarming op noppenplaat, tackerplaat, droogbouw of infrezen. 

Stukadoor Garant, dé specialist in onderstaande diensten:

Traditioneel stucwerk

Traditioneel Stucwerk

Dunpleister

Dunpleister

Latex spuiten

Latex Spuiten

stukadoor Nieuwbouw

Nieuwbouw Stukadoor

Stucwerk sausklaar

Stucwerk Sausklaar

Beton Cire

Beton Cire

Offerte voor uw stucwerk aanvragen?

Of heeft u een vraag?

1 Step 1
In welke dienst bent u geïnteresseerd?
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Scherpe Prijs

Gietvloeren zijn er in diverse soorten en kwaliteiten. Welke wensen heeft u bijvoorbeeld qua kleur en hoe groot zijn de ruimten die u van een gietvloer wilt voorzien? Door het aanvragen van een gietvloer offerte ontdekt u de prijs die past bij de wensen voor uw vloer.

Hoge Kwaliteit

Garant Gietvloeren zijn geluidsdempend, kras- en vochtbestendig, kleurecht en slijtvast. Ook als u bijvoorbeeld kinderen heeft, hoeft u dus niet meer te schrikken als zij een glas drinken per ongeluk van tafel stoten.

Gietvloer Garant logo

085 - 303 6821

Stukadoor Garant, Tappersweg 13, 2031 ET Haarlem

Openingstijden: Ma t/m Vr 09.00 - 17.00 (alleen op afspraak)

Volg ons

©2023 Stukadoor Garant | Algemene voorwaarden