085 30 36 821 info@stukadoorgarant.nl

Stukadoor Nieuwbouw

Stukadoor Nieuwbouw

Stukadoor Garant is gespecialiseerd in het pleisterwerk en latex spuiten van wanden op diverse nieuwbouw projecten. Onze ruime ervaring in de nieuwbouw is dan ook de reden waarvoor veel klanten voor ons kiezen. Doordat Stukadoor Garant werkt met de nieuwste methode op het gebied van dunpleisters en latex spuiten , kunnen wij een nieuwbouwwoning voorzien van mooie gladde en strakke afwerking. Ons systeem werkt sneller , schoner en ook nog voordeliger dan andere bedrijven.

Hoe gaan wij te werk?

Allereerst maken we met u voortijdig een planning, graag willen wij dan weten wanneer u verwacht de sleutel te ontvangen. Wij kunnen er dan voor zorgen dat we direct kunnen starten, zo verliest u geen kostbare tijd.

Bij starten van de werkzaamheden plakken wij alle ramen en deuren zorgvuldig af.

Onze vakmensen voorzien de kwetsbare delen met wapeningsgaas, zoals in de inwendige hoeken. Nu gaan we de wanden voorzien van de dunpleister ca.2 mm laagdikte. Deze pleister is kunsthars gebonden waardoor de wanden extra sterk en krasvast worden. Zodra wij alle wanden hebben voorzien van de dunpleister gaan we voorbereiden voor het latex spuiten. Het latex spuiten van wanden en plafonds geeft een mooi egaal resultaat, dat bereik je alleen door ervaring en kennis.

Doordat wij de wanden voorzien van een grondlaag, deze wordt door ons zorgvuldig nagekeken op kleine oneffenheden en de inwendige hoeken kitten wij zorgvuldig af. Wij gaan hierna de tweede laag latex aanbrengen, vaak wordt dit dezelfde dag of de volgende dag gedaan.

Hoe mooi is het dat je een bedrijf hebt die alle wandafwerkingen in een hand hebben en dat ook nog voor een voordelige prijs. Wij kopen in het begin van het jaar groot in, zodat alleen onze klanten hiervan profiteren.

Stukadoor Garant levert onze diensten in de in Haarlem, Heerhugowaard, Alkmaar, Hoorn, Purmerend, Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Weesp, Almere, Utrecht, Den Haag, Rotterdam.

Project Zandvoort
Project Zandvoort

Nieuwbouw plafonds met V- Naden

Vaak worden de plafonds van nieuwbouwwoningen opgeleverd met kanaalplaten voorzien van spack spuitafwerking met van die lelijke V groeven. Hoe lossen wij dit nou op ? We voorzien de naden van een gipsmortel waarin wij de naden afdichten met een wapeningsnet , deze stucgaas is extra sterk. Hierna voorzien wij het plafond van een dunne stuclaag, waardoor je een mooi en glad plafond hebt als resultaat. Wij spuiten de plafonds met 2-3 lagen latex waardoor je een zeer mooi egaal en mat plafond als eindresultaat hebt.

Wat te doen bij scheuren in stucwerk nieuwbouw?

Stukadoor Garant weet alles van nieuwbouwwoningen , welke ondergrond is wel geschikt en welke ondergrond heeft kans op een haarscheur. Onze adviseur die met u de woning voortijdig doorloopt kan het u allemaal vertellen. Gelukkig worden de woningen steeds beter gebouwd en zorgen de aannemers ervoor dat de materialen die ze gebruiken steeds beter zijn om scheurvorming te voorkomen. Zo wordt vaak tijdens de bouw al de vloerverwarming aangezet om een opstookprotocol te doorlopen. Hiermee bereik je dat het vocht al voor een groot deel uit de woning verdwijnt. Overigens doet Stukadoor Garant er alles aan om scheurvorming te voorkomen door wapeningsgaas toe te passen en de hoeken te kitten.

Mocht er toch een haarscheur ontstaan is dit makkelijk te herstellen met acrylaatkit en een kwastje verf, je ziet er dan niets meer van. 

Gietvloer Garant Haarlem

Kwaliteit van ons werk

Stukadoor Garant vindt de kwaliteit zeer belangrijk, daarom werken wij ook al meer dan 25 jaar met onze vaste leveranciers. Wij bezuinigen dan ook zeker niet op onze materialen en zult u jarenlang plezier ervaren van onze diensten.

Gietvloer Garant Haarlem
Gietvloer Garant Haarlem
Gietvloer Garant Haarlem
Gietvloer Garant Haarlem

Voordelen pleisterwerk en latex spuiten

P

Wanden en plafonds super strak en glad

Geen banen en oneffenheden

P

Dun pleisterwerk en latex spuiten werkt snel en schoon

U heeft minder afval en dat is weer is goed voor het milieu

P

Kwaliteitsgarantie

Onze speciale producten van Stukadoor Garant zijn sterker en zeer geschikt voor nieuwbouw

P

Binnen 1 week u woning gereed

Door het werken met onze speciale machines kunnen wij grotere projecten sneller uitvoeren

P

Uw woning ruimtelijker

Door wanden en plafonds met dezelfde gladde afwerking te voorzien maakt u uw woonkamer ruimtelijker. Tegenwoordig spuiten wij dezelfde kleur latex op wand en plafond

P

Prachtig resultaat

Mooier dan glasvliesbehang, waarom? Glad pleisterwerk en latex spuitwerk is naadloos en sluit beter aan bij deuren en raamkozijnen. Tevens is het voordeel dat pleisterwerk bij een beschadiging makkelijk is bij te werken.

P

Ruime keuze kleuren

Bij het pleisterwerk en latex spuiten kunt u kiezen voor 1 kleur ral 9010 of ral 9016, maar wij hebben ook verfkleuren van Farrow & Ball en Little Green

Het totale pakket voor elke woning

Met Garant haalt u een specialist in huis voor uw nieuwbouw of renovatie 

Vloerverwarming Garant logo

Gietvloer Garant voor gietvloeren, cementgebonden vloeren, kantoorvloeren en .....

Gietvloer Garant logo

Vloerverwarming Garant voor vloerverwarming op noppenplaat, tackerplaat, droogbouw of infrezen. 

Stukadoor Garant, dé specialist in onderstaande diensten:

Traditioneel stucwerk

Traditioneel Stucwerk

Dunpleister

Dunpleister

Latex spuiten

Latex Spuiten

stukadoor Nieuwbouw

Nieuwbouw Stukadoor

Stucwerk sausklaar

Stucwerk Sausklaar

Beton Cire

Beton Cire

Offerte voor uw stucwerk aanvragen?

Of heeft u een vraag?

1 Step 1
In welke dienst bent u geïnteresseerd?
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Scherpe Prijs

Gietvloeren zijn er in diverse soorten en kwaliteiten. Welke wensen heeft u bijvoorbeeld qua kleur en hoe groot zijn de ruimten die u van een gietvloer wilt voorzien? Door het aanvragen van een gietvloer offerte ontdekt u de prijs die past bij de wensen voor uw vloer.

Hoge Kwaliteit

Garant Gietvloeren zijn geluidsdempend, kras- en vochtbestendig, kleurecht en slijtvast. Ook als u bijvoorbeeld kinderen heeft, hoeft u dus niet meer te schrikken als zij een glas drinken per ongeluk van tafel stoten.

Gietvloer Garant logo

085 - 303 6821

Stukadoor Garant, Tappersweg 13, 2031 ET Haarlem

Openingstijden: Ma t/m Vr 09.00 - 17.00 (alleen op afspraak)

Volg ons

©2023 Stukadoor Garant | Algemene voorwaarden